SPA programi

MASAŽE

Nudimo vam več vrst masaž. Klasične, antistresne, proti bolečinske, masaže obraza, stopal

Namen masaže je predvsem sprostitev in preko odkrivanja občutljivih točk preprečimo tudi nastanek poškodb ali kakšnih trajnejših telesnih oziroma mišičnih napak. Terapevtska moč dotika pomaga krepiti imunski sistem, kar je zelo primerno v današnjem času. Namen masaže je predvsem sprostitev in preko odkrivanja občutljivih točk preprečimo tudi nastanek poškodb ali kakšnih trajnejših telesnih oziroma mišičnih napak. Masaža torej služi tudi kot preventiva.  Masaža vpliva na kožo, mišice, vezi, kite, preko živčnih končičev pa tudi na centralni živčni sistem in delovanje hormonov. Izloča se na primer endorfin, ki je človekov naravni ubijalec bolečine, kot rečemo, obenem pa zelo pozitivno vpliva na počutje.

Nudimo vam več vrst masaž. Klasične, antistresne, proti bolečinske, masaže obraza, stopal, energijske masaže, masaže v dvoje.

Zdrav duh v zdravem telesu!

CELOSTNO PREOBLIKOVANJE TELESA  IN ANTICELULITNI TRETMA Z ULTRAZVOČNO KAVITACIJO

Trajanje: 50 MIN
Vključeno v storitev:

  • Toplotna terapija z IR svetlobo
  • Ultra zvok
  • Vakumska terapija oz. terapija z ventuzami
  • Body wrapping
  • Ročna masaža zahtevnega dela z anticelulitnim oljem ali oljem za zmanjševanje obsega

Intenziven in neboleč tretma, osredotočen na problematične maščobne dele.

Učinkovito nad trdovratne maščobne obloge!

KAVITACIJA

Ultrazvočna kavitacija pomaga pri odstranjevanju prekomerno nakopičenih maščobnih oblog. Gre za najnovejšo metodo, ki omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen na problematične dele: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica, …Pri kavitaciji se uporabljajo posebne naprave, kjer se ustvarjajo ultrazvočne vibracije, ki uničujejo maščobne celice.

BODY WRAPPING

Mineralna obloga ali mineralni body wrapping je neinvazivna in učinkovita metoda oblikovanja postave, ki zmanjša obseg telesa in celulita, učvrsti kožo, pospešuje cirkulacijo in ima razstrupljevalni učinek. Z mineralnim body wrappingom se zmanjša obseg telesa, izboljša se splošno počutje, telo se razbremeni toksinov in odpadnih snovi. Izboljša se tonus kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Postopek se zaradi večjega učinka nadgradi s povijanjem telesa v kompresijske povoje. Tako se pospeši pretok krvi in kurjenje maščob. V tem času oseba počiva in se sprošča ob prijetni glasbi. Deležna je masaže obraza in stopal.

VAKUMSKA TERAPIJA
Vakumska terapija je naraven tretma, neinvaziven za kožo. Pomaga pri odstranjevanju celulita, razstruplja telo in spodbuja delovanja limfe.

TOPLOTNA TERAPIJA
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

ROČNA MASAŽA
Na koncu kavitacijskega postopka se naredi še ročna masaža z anticelulitnimi olji. Ta zmanjša celulit, pospeši prekrvavitev, napne kožo in pospeši izločanje odpadnih snovi.

Tretma traja 50 min. Priporočljivo je  5 do 10 obiskov,  ki se izvajajo vsak tretji dan.

Kontraindikacije in neželeni stranski učinki:
Kontraindikacij in neželenih stranskih učinkov do sedaj še ni bilo zaznati. Znanost meni, da je ultrazvočno valovanje popolnoma neškodljivo človeku. Ni priporočljivo za rakave bolnike in osebe, ki imajo nameščen spodbujevalnik.

Uživam v svoji koži. Lepo mi je.

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI

Pri masaži se uporabljajo naravno zglajeni, vroči vulkanski kamni. Toplota, ki jo oddajajo vroči kamni, prodira skozi kožo globoko v mišice, ki postanejo mehke in prožne. Limfni pretok se pospeši in tako se stimulira moč samozdravljenja, ki je naravno orožje našega organizma in največje darilo narave. Tople kamne naoljimo z zdravilnimi eteričnimi olji, da pospešijo prekrvavitev, sproščajo utrujene mišice, iz telesa izločijo odvečne nezdrave snovi ter poživljajo, uravnavajo in vitalizirajo telo. Skupni rezultat masaže z vročimi kamni je fizično in psihično ravnotežje, duševna svežina in razbremenitev ter vsesplošno dobro počutje.

Masaža z vročimi kamni bo blagodejno vplivala na vašo hrbtenico, vrat in roke. Toplota vročih kamnov bo prodrla globoko in oblažila preobremenjene mišice. Ob uporabi vročih kamnov pride do spremembe temperature, ki omogoči boljši dotok krvi, hkrati pa povzroči prijetno toplo sproščeno stanje bivanja.

Masaža z vročimi kamni pomaga pri:

  • odpravi ponavljajočega se stresa in napetosti,
  • nespečnosti,
  • glavobolu,
  • bolečinah v mišicah in sklepih.

Strojna limfna drenaža

Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže.

S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico, roke in trebuh. S tem bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove. Hkrati zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma “težke noge”.

Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje, je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil in krepi imunski sistem.

Stopite v stik z mano!

Zagotovite si individualne treninge telesne vadbe ali se pridružite skupinski vadbi do 6 oseb.